HET EMS-STUDIO SYSTEEM.

Door de innovatieve technologie van de Easy Motion Skin® Studio ontstaan duizend nieuwe mogelijkheden voor elk individueel trainingsconcept.

We bieden u en uw klanten zowel de individuele MotionSkins en bovendien het nieuw ontwikkelde, draadloze vestsysteem voor de klassieke studiowerking.
Met de combinatie van innovatieve hard- en softwarecomponenten maken we efficiënt en vrije ESS-training mogelijk in de prestatiesport, het fitness- en revalidatiebereik.

 

 

DRAADLOOS. MOTIONSKIN & VESTSYSTEEM.

Ons studiosysteem heeft bijkomend op de individuele MotionSkins ook een intelligente vestoplossing. Natuurlijk eveneens draadloos, innovatief en easy in hantering. Textiele geleiders en een extreem licht materiaal maken de identieke volledig dynamische oefeningsprocessen mogelijk als in de droge MotionSkin. Door de vochtige elektroden en het daarbij gebruikte functioneel ondergoed kan een vest door een willekeurig aantal klanten direct na elkaar worden gebruikt.

De combinatiemogelijkheid van verschillende maten bij vest, armen, benen, zitvlak maakt een nauwkeurige aanpassing aan elk lichaam mogelijk. Zo verliest u geen klanten en is niet elke klant verplicht om onmiddellijk een persoonlijke MotionSkin te kopen